به گزارش قدس آنلاین، علی اکبر قارزی اظهار کرد: در سال جاری ۴ هزار و ۵۳۲ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان به کشت این محصول استراتژیک اختصاص یافته است و کشت چغندرقند به عنوان ماده اصلی تولید قند و شکر در این شهرستان جایگاه ویژهای دارد.
وی ادامه داد: مهلت تحویل چغندرقند به کارخانه قند جوین ۲۵ آذر ماه به پایان میرسد بنابراین کشاورزان باید محصول خود را هر چه سریع تر برداشت نمایند و به کارخانه تحویل دهند.
قارزی عنوان کرد: همچنین با شروع فصل سرما و احتمال شرایط نامساعد جوی در شهرستان چغندرکاران نسبت به جمع آوری و تحویل محصول خود به کارخانه قند اقدام کنند.
مدیر جهاد کشاورزی جوین گفت: عیار چغندر قند در سال جاری نسبت به سال گذشته ۱.۸ واحد از سال پیش بیشتر گزارش شده که کاهش دوره گرما نسبت به سال گذشته، استفاده از ریز مغذیها با توجه به کمبود کود ازت از مهمترین عوامل این افزایش عیار بوده است.
منبع: ایسنا
انتهای خبر/
نظر شما